Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * DEMOKRAT, * Cumhuriyet´e ve Atatürk İlkelerine bağlı, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK ORTAOKULU OLMAKTIR.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2013 yılında SBS´ye giren öğrencilerimizden 1 öğrencimiz Fen Lisesi,2 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi,19 öğrencimiz Anadolu Lisesi,2 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi,3 Öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesi , 1 öğrencimiz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi,6 Öğrencimiz Anadolu Teknik Endüstri Meslek Lisesi ,1 Öğrencimiz Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi kazanmıştır.

Saatler: 08:30-12:30 Sabah 13:20-14:50 Öğle
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0507 769 0269

WEB - https://tutataturk.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Lise Cad. No2 Tut/Adıyaman

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Eski Öğretmen Evi Karşısı

Adres - Cumhuriyet Mah. Lise Cad. No2 Tut/Adıyaman

Ulaşım İlçe merkezine yürüyerek 5 dakika, İl merkezine Minübüs ile 60 km., 1 saat sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 200 m.