05.07.2013 4255

KURUMUN TARİHÇESİ

2002/2003 tarihinde ilk defa taşıma merkezi olarak eğitim öğretime   açılmıştır.

Okulun özellikleri: Atatürk Ortaokulu karma ve gündüzlü olarak eğitim vermekte olup, taşıma merkezi durumundadır. Okul ana binası 2 katlı 11 derslik olup,1 fen ve 1 bilişim teknolojileri laboratuvarı olarak kullanılmaktadır. Ayrıca prefabrik bir yemekhane ve bitişiğinde bir kömürlüğü mevcuttur. Okulumuz kaloriferlidir. Yakıt tipi kömürdür.

Atatürk Ortaokulu’nda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 13 öğretmen ve 1 hizmetli personel ile hizmet vermektedir.

Ayrıca okulumuz 8-21 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya´da 5.´si gerçekleştirilen "Ulusal eTwinning Çalıştayı" Adıyaman’dan “The Importance of Breakfast” adlı eTwinning projesi ile Avrupa Kalite Etiketi ödülü almıştır.